100 jaar Vee&Logistiek Nederland

Vee&Logistiek Nederland kan terugkijken op een zeer geslaagd jubileumfeest! Vrijdag 3 juni vulde de feestruimte in de Evenementenhal Gorinchem zich met leden, oud-leden, partners en genodigden vanuit sector en overheid. Rond de 900 mensen hebben gezamenlijk het 100-jarig feest gevierd, en goed ook. Wat zouden we deze dag graag nog een keer willen beleven, niet waar? Gelukkig heeft de feestcommissie het evenement op foto en video laten vastleggen!

Jubileumboek '100 jaar Vee&Logistiek Nederland in een notendop' nu verkrijgbaar bij het secretariaat!

Alle belangrijke gebeurtenissen uit de afgelopen 100 jaar zijn daarin opgenomen. Ook een aantal foto’s van het feest is in het boek afgebeeld. Het is een prachtig stukje geschiedenis geworden dat u als lid van Vee&Logistiek Nederland ongetwijfeld in huis zou moeten hebben! Bestel dit boek daarom voor slechts 25 euro bij het secretariaat.

Hoe te bestellen

Maak 25 euro over op bankrekening IBAN NL60 INGB 0667 1650 37 ten name van Vee&Logistiek Nederland onder vermelding van ‘Boek 100 jaar’. Vermeld bij de bestelling uw naam en adresgegevens voor de verzending. Na ontvangst van het bedrag versturen wij het boek ‘100 jaar Vee&Logistiek Nederland in een notendop’ u toe.