05-09-2018 - Veepro Holland kalender 2019

Ook dit jaar wordt de vertrouwde Veepro Holland kalender uitgegeven door Vee&Logistiek Nederland. In lijn met de traditie wordt weer een prachtige kalender gemaakt die een aanwinst voor elke muur vormt. Met deze kalender op A4 formaat geniet u elke maand van een nieuwe foto van Nederlands topvee in een sfeerrijke omgeving. Bovendien heeft de kalender een overzichtelijk calendarium met ruimte om afspraken te noteren. Kortom: voor u als koeienliefhebber een must om te hebben en voor uw familieleden, vrienden of relaties het ideale cadeau om met Sinterklaas of Kerst te krijgen.

 

Bestel nu en betaal slechts € 19,45 voor verzending naar een adres in Nederland. Bij bestelling tot en met 7 stuks en vanaf 8 t/m 15 stuks blijven de verzendkosten gelijk!

Hoe te bestellen?

Maak het bedrag voor het gewenste aantal exemplaren over op bankrekening IBAN NL60 INGB 0667 1650 37 ten name van Vee&Logistiek Nederland in Den Haag onder vermelding van Veepro kalender. Vermeld bij de bestelling uw naam, adresgegevens en emailadres.

De kalender wordt in een beperkte oplage gemaakt! Daarom raden wij u aan vóór 21 september as. te bestellen! Daarna geldt: op = op!

Het is de bedoeling dat alle bestellingen in de laatste week van november verzonden worden.

Meer informatie

Heeft u  nog vragen, stuur dan een email naar info@vee-logistiek.nl. U kunt ons ook bellen: (070) 319 3000.