Veepro Holland kalender 2020

Ook dit jaar geeft Vee&Logistiek Nederland de vertrouwde Veepro Holland kalender uit. In lijn met de traditie wordt weer een kleurrijke kalender gemaakt die een aanwinst voor elke muur vormt. Met deze kalender op A4 formaat geniet u elke maand van een nieuwe foto van Nederlands topvee in een sfeervolle omgeving. Bovendien heeft de kalender een overzichtelijk calendarium met ruimte om afspraken te noteren.


Kortom: voor de koeienliefhebber een must om te hebben en voor uw familieleden, vrienden of relaties het ideale cadeau om met Sinterklaas of Kerst te krijgen.
Bestel nu en betaal slechts € 19,45 voor verzending naar een adres in Nederland.

Bij bestelling tot en met 7 stuks en vanaf 8 t/m 15 stuks blijven de verzendkosten gelijk!
Voor fokvee-exporteurs en leden van Vee&Logistiek Nederland gelden speciale, gunstige tarieven.

Hoe te bestellen?
Maak het bedrag voor het gewenste aantal exemplaren over op bankrekening IBAN NL60 INGB 0667 1650 37 ten name van Vee&Logistiek Nederland in Den Haag onder vermelding van Veepro kalender. Vermeld bij de bestelling uw naam, adresgegevens en emailadres.


De kalender wordt in een beperkte oplage gemaakt; daarom raden wij u aan vóór 30 september as. te bestellen! Daarna geldt: op = op. Het is de bedoeling dat alle bestellingen in de laatste week van november verzonden worden.

Meer informatie
Heeft u  nog vragen, stuur dan een email naar info@vee-logistiek.nl. U kunt ons ook bellen: (070) 219 3000.

Veepro kalender