Opleiding Veetransporteur

Veehandels-Academy op zoek naar leerbedrijf veetransport!

Heeft uw veetransportbedrijf chauffeurs nodig die goed in uw bedrijf passen? Of bent u misschien in de toekomst van plan om meer chauffeurs aan te nemen? Meld u dan aan als leerbedrijf voor de opleiding Chauffeur Veetransport van de Veehandels-Academy!

Bedoeling

De Veehandels-Academy gaat in 2017 starten met de opleiding Chauffeur Veetransport. Naast de theorie die de cursisten zullen krijgen, hebben ze vooral behoefte aan praktijkervaring. Daarom is de Veehandels-Academy op zoek naar veetransportbedrijven en/of veehandelsbedrijven met eigen transport. De bedoeling is dat deze bedrijven de cursisten gedurende drie maanden begeleiden: de cursist moet mee gaan rijden, laden, lossen en op termijn zelfstandig als bekwame chauffeur op pad kunnen. De intentie is om de door u opgeleide veetransporteur na het behalen van zijn diploma aan te nemen. Hiermee wordt de opleiding Chauffeur Veetransport aangeboden als een opleiding met baangarantie.

Voordelen leerbedrijf

Ten eerste kan uw bedrijf door het werken met jonge, gemotiveerde mensen bijdragen aan de professionalisering  van de veetransportsector. Zo helpt u met de instroom van gekwalificeerde vakmensen in onze branche. Dit is uiteraard goed voor uw bedrijfsimago: uw bedrijf straalt deskundigheid en professionaliteit uit. Aangezien de cursisten door uzelf worden opgeleid, zullen ze medewerkers worden die goed in uw bedrijf passen. Tot slot bespaart u als leerbedrijf in wervingskosten en –tijd!